top of page
  • Writer's picturePaint Division

Iroda dekorációs falfestése

Az irodában az ügyfél egy olyan egyedi és modern dekorációs falfestés megoldást szeretett volna, amely egyszerre tükrözi a cég személyiségét és a munkakörnyezet komolyságát. A falon megjelenő minta kialakításakor ügyeltünk arra, hogy az harmonizáljon az iroda többi berendezésével, valamint az ügyfél által kiválasztott színpalettával.

A tervezés során az ügyfél által kiválasztott színeket felhasználva, olyan egyedi mintát terveztünk, amely egy modern és dinamikus hatást kelt. Az elkészült minta egyedi, mégis visszafogott és elegáns, ami tökéletesen illeszkedik az iroda arculatához és hangulatához. A minta véglegesítése után elkezdtük a munkát.


A dekorációs falfestés megkezdése előtt eltávolítottuk a régi festékréteget, majd az alapot simára csiszoltuk és alaposan megtisztítottuk. Ezután a mintát először ceruzával rajzoltuk fel a falra, majd következhettek a színek. Az általunk alkalmazott festékek magas minőségűek és környezetbarátak, így az iroda munkatársai semmiféle kellemetlen szagot nem tapasztaltak.


A kivitelezés során számos szempontot figyelembe vettünk, például a munka időzítését és az iroda napi tevékenységeit is. Az eredmény egy lenyűgözően egyedi és modern dekorációs falfestés lett, amely tökéletesen illeszkedik az iroda arculatához, és egyedi hangulatot kölcsönöz az irodának.

Remélem, sikerült átadni a folyamat élményét! Ha kérdései

d lennének, ne habozz feltenni őket!

63 views0 comments
bottom of page