top of page

Graffiti workshop/Kreatív műhely

Mindig szeretted volna kipróbálni, milyen festékszóróval festeni? Tapasztalt oktatóink segítségével elsajátíthatod az utcai művészet trükkjeit és egyedi alkotást hozhatsz létre!

A workshop leírása

A Graffiti Workshop során egy izgalmas és dinamikus folyamat részesei lehettek.

Az eseményre jelentkezés előtt minden résztvevőnek lehetősége nyílik a megfelelő design kiválasztására, amely tükrözi egyéniségét vagy inspirációját.

Az ideális motívum megtalálása után az instruktor előre felvázolja az alkotást, majd a workshop kezdetén részletesen ismerteti az alkalmazott technikákat. Ezt követően megnyílik az alkotás és kreativitás szabadsága.

A workshopoknak Budapest IX. Kerületében a Mátyás utcában működő Paint Division stúdió ad helyet. A helyszín inspiráló környezetet biztosít a résztvevőknek, ahol a falak nemcsak vásznak, hanem a művészi kibontakozás lehetőségei is.

Az egyedi festési technikák mellett hangsúlyos szerepet kap az egészség és a környezetvédelem. Ennek megfelelően a festéshez kizárólag vízbázisú festékeket használunk, amelyek 0% toxikus anyagot tartalmaznak. Így az alkotás nemcsak inspiráló, hanem fenntartható és egészségbarát is.

A Graffiti Workshop nem csak a művészetet állítja a középpontba, hanem egyben a kreatív közösség szellemiségét is átélhetitek. Ezen az eseményen az alkotás, tanulás és együttműködés egyaránt fontos szerepet játszik, hogy izgalmas és lenyűgöző alkotások születhessenek.

A workshopokon jelenleg 1-től 6 főig lehet részt venni egyszerre. 

Jelentkeznél? Írj nekünk az info@paintdivision.com email címre vagy hívj minket a +36302548088-as telefonszámon. 

Tekintsd meg alább az elérhető designokat vagy hozz egy saját ötletet és mi megtervezzük neked :)

bottom of page