top of page
  • Writer's picturePaint Division

A dekorációs falfestés folyamata

Updated: Mar 15

A dekorációs falfestés egy nagyszerű módja annak, hogy egyedi megjelenést adjunk egy beltéri vagy kültéri térnek. A tervezési fázisban mindenekelőtt az ügyfelek igényeit és elképzeléseit vesszük figyelembe, és azt próbáljuk meg átültetni a megfelelő tervekbe.


Az egyedi tervek elkészítésekor mindig az ügyfél igényeinek megfelelően dolgozunk. Figyelembe vesszük a helyszín jellemzőit, az adott stílust, és az ügyfelek előzetes elképzeléseit. Az elkészült tervet bemutatjuk az ügyfélnek, hogy visszajelzést kaphassunk a tervekről és azokat szükség szerint módosíthassuk.


A kivitelezés során különösen fontos a felkészülés és az előkészítés. Először eltávolítjuk a falakról a szennyeződéseket és egyenetlenségeket. Ezt követően egy speciális alapozó réteggel kezeljük a falat, amely elősegíti a festék tapadását és hosszú élettartamot biztosít a dekorációs falfestés számára.


A festékek kiválasztásakor ügyelünk arra, hogy a kivitelezéshez a legmegfelelőbb festékeket használjuk, amelyek lehetővé teszik a megfelelő színek és minták létrehozását. A dekorációs falfestés során kiemelten fontos, hogy a festékek minősége magas legyen, hogy a dekorációs falfestés tartós és élénk legyen.


Az elkészült dekorációs falfestés egyszerre lehet egyedi és stílusos, amely tökéletesen passzol az adott helyszín jellegzetességeihez és az ügyfél elképzeléseihez.





101 views0 comments
 

© 2024 Paint Division

bottom of page