top of page
  • Writer's picturePaint Division

Kültéri dekorációs falfestés

A dekorációs falfestés egy nagyszerű módja annak, hogy egyedi megjelenést adjunk egy kültéri területnek, mint például egy kertnek vagy udvarnak. Egy ilyen falfestés lehetőséget teremt arra, hogy a helyszín jellegzetes elemeit, mint például egy festői tájképet kiemeljük és megmutassuk azok szépségét.

A tajkép ábrázolásához először is felmértük a kiválasztott falat és kidolgoztuk az ötletet a dekorációs falfestéshez. Az ügyfél konkrét elképzelései alapján készült egy minta, amelyet a dekorációs falfestéshez felhasználtunk.


Miután az ügyfél jóváhagyta a terveket, elkezdtük a dekorációs falfestést. Az előkészítő munkák során eltávolítottuk a szennyeződéseket és megtisztítottuk a falat. Az alapot előkezeltük, hogy biztosítsuk a festék tartósságát és a megfelelő tapadást a dekorációs falfestékhez.

A festés során speciális festékeket használtunk, amelyeket a festői tájkép és az ügyfél elképzeléseihez igazítottunk. Az elkészült mintát megfestettük, majd a végleges mintát egy speciális védőréteggel takartuk be, amely megvédi a festéket a karcoktól és a kopástól.

A dekorációs falfestés hozzájárult a helyszín hangulatának kialakításához és kiemelte annak egyedi jellegzetességeit.

Bízunk benne, hogy az általunk nyújtott dekorációs falfestés szolgáltatás hozzájárul az ügyfelek elégedettségéhez és az egyedi kültéri terek kialakításához. Ha bármilyen kérdésed van, ne habozz feltenni nekünk, szívesen segítünk!


182 views0 comments
bottom of page