top of page
  • Writer's picturePaint Division

A dekorációs falfestés folyamata

Updated: Mar 15

A dekorációs falfestés egy nagyszerű módja annak, hogy egyedi megjelenést adjunk egy beltéri vagy kültéri térnek. A tervezési fázisban mindenekelőtt az ügyfelek igényeit és elképzeléseit vesszük figyelembe, és azt próbáljuk meg átültetni a megfelelő tervekbe.


Az egyedi tervek elkészítésekor mindig az ügyfél igényeinek megfelelően dolgozunk. Figyelembe vesszük a helyszín jellemzőit, az adott stílust, és az ügyfelek előzetes elképzeléseit. Az elkészült tervet bemutatjuk az ügyfélnek, hogy visszajelzést kaphassunk a tervekről és azokat szükség szerint módosíthassuk.


A kivitelezés során különösen fontos a felkészülés és az előkészítés. Először eltávolítjuk a falakról a szennyeződéseket és egyenetlenségeket. Ezt követően egy speciális alapozó réteggel kezeljük a falat, amely elősegíti a festék tapadását és hosszú élettartamot biztosít a dekorációs falfestés számára.


A festékek kiválasztásakor ügyelünk arra, hogy a kivitelezéshez a legmegfelelőbb festékeket használjuk, amelyek lehetővé teszik a megfelelő színek és minták létrehozását. A dekorációs falfestés során kiemelten fontos, hogy a festékek minősége magas legyen, hogy a dekorációs falfestés tartós és élénk legyen.


Az elkészült dekorációs falfestés egyszerre lehet egyedi és stílusos, amely tökéletesen passzol az adott helyszín jellegzetességeihez és az ügyfél elképzeléseihez.





91 views0 comments
bottom of page