top of page
original?tenant=vbu-digital

A dekorációs falfestésről

15 January 2022

Ezt kell tudni a kültéri-beltéri dekorációs falfestésről

Ön megálmodja, mi megvalósítjuk!

Ha egyedivé tenné otthonát, vállalkozását vagy éppen járművét, érdemes lehet dekorációs festésben gondolkodnia. A dekorációs festés technikák széles tárháza lehetővé teszi, hogy kültéren és beltéren, falon vagy más egyéb felületen is esztétikus, maradandó alkotás szülessen.

Szeretne többet megtudni? Nézzünk néhány érdekességet a dekorációs falfestésről!


A falfestés dekoráció minden esetben alapos tervezéssel kezdődik: a megrendelő elképzelése alapján a csapatunk grafikai programok segítségével látványtervet készít. Ha a rendelő elégedett a bemutatott tervvel, kezdődik a megvalósítás.


Cége számára keres egyedi megoldásokat? 

A falfelület esetében különösebb előkészületek nem szükségesek, de természetesen vannak feltételek, amiknek meg kell felelnie, hogy minőségi munka legyen a végeredmény. A festés történhet szabad kézzel, előzetes felrajzolással, valamint a dekorációs festés látványterv falra való vetítésével.

A dekorációs falfestés festékszóróval vagy falfestékkel történik: minden esetben prémium minőségű, akril vagy víz bázisú festékkel. 

A festékek nagy fedő- és extra gyors száradási képességgel rendelkeznek, egy réteg festék akár 5 perc alatt megszárad! Ez azt jelenti, hogy egy kisebb méretű falfestmény néhány óra alatt elkészülhet, azonban egy több méteres fal dekorációs festése bonyolultságtól függően mindenképpen több napot vesz igénybe. 

Tehát miért éppen dekorációs falfestés?

Esztétikus

Maradandó

Saját elképzelése alapján

Kiváló ár/érték aránnyal

Kérdése van, vagy rendelést adna le? Forduljon hozzánk bizalommal! 

bottom of page